Stage: Proces Marketeer (Marketing Management/Communicatie)

Spreekt de term Design Thinking jou aan? En lijkt het jou leuk dit daadwerkelijk in de praktijk te brengen? En wil je daarmee je ondernemerschap ontwikkelen? Passen daarnaast de woorden innoveren en organiseren bij je? Lees dan verder, want dan is dit de stageplek voor je jou!

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein internet marketing bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en exploiteren van internet concepten voor met name het MKB zodat zij beter en doelgericht gezien worden. Als bedrijf verzorgen wij de acquisitie voor meerdere lokale nieuwssites, verspreid door het hele land. En we geven zelf meerdere kwartaal magazines uit, waarin we advertenties en advertorials verkopen.

Wat is het nieuwe project?

Enkele maanden geleden heeft Twenty Four Webvertising haar eigen project gestart: www.50plusinnederland.nl. Waarom zul je denken? De tendens waar Nederland mee te maken heeft is: vergrijzing. In 2019 is meer dan de helft van de Nederlandse bevolking 50Plus, in veel provincies zoals bijvoorbeeld Friesland is dat nu al gaande. Neem daarom eens een kijkje op: www.50plusinfriesland.nl. Voor iedere provincie is er een eigen 50plus pagina. Daarnaast weet de 50Plus generatie steeds beter om te gaan met de computer en telefonie, zo heeft inmiddels 70% van de 50Plusser een smartphone. Een 50plusser zoekt steeds meer online, veel termen welke worden gebruik in Google geven vaak landelijke zoek resultaten, veel meer dan lokaal/provinciaal. Een 50plusser zoekt betreffende informatie of aankoop van bepaalde producten of diensten het veel liever dicht bij huis of in de regio. Je zult waarschijnlijk al begrijpen dat het interessant is voor het MKB zich aan deze specifieke doelgroep te binden, bij ons is dit dan ook mogelijk in combinatie met redactie, zoals je op www.50plusinfriesland.nl al kunt zien.

Wat houdt de stage in?

Jij bent mede verantwoordelijk voor de verdere ontwikkelingen van deze online platforms.Dit betekent dat jij concepten mag bedenken, uitwerken en uitvoeren ten behoeve van deze platforms. Intern werk je samen met ontwikkelaars, journalisten & verkopers. In je stage heb je veel eigen vrijheid en werkt vanuit de volgende gedachte:


Ben jij proactief, creatief, analytisch, ondernemend, goed schrijvend & zelfstandig? Stuur je sollicitatie met CV dan naar info@50plusinnederland.nl

Kom in contact

Meer informatie over onze actie omtrent drie maanden gratis adverteren? Reageren op de vacature? Of een andere vraag? Neem dan contact via het contactformulier.

Pand